Kamp

Fron Fotball - Ottestad

Tid: 

27/10/2016 - 19:30
Ferdig

Klasse: 

J16

Type: 

1.div

Bane/Sted: 

Kåja Idrettspark

Lagleder: 

Jonny Tungen

Resultat: 

0-5


Ikke en 0-5 kamp!

Onsdag kveld ble J16 Elite avsluttet for vår del, og sjøl med et 0-5 tap for Ottestad i siste kamp så har vi absolutt ikke noe å skamme oss over. I det hele så ble det en litt merkelig kamp, kanskje litt preget av at de hadde noe å spille for – noe vi ikke hadde, men det var i hvert fall så langt unna det går an å komme en 0-5 kamp. Det er nesten ikke til å tro på en måte, der alle marginer gikk imot oss - men det er kanskje disse marginene man får på sin side gjennom den ekstra prosenten guts man har, når man har noe å spille for. 

I løpet av kampen så er vi alene med keeper syv ganger, og i tillegg så har vi tre skudd i treverket. Ottestad fikk det første målet gratis fra oss, scoret på to skudd fra over 25 meter, løper inn to mål og utover dette har de to skudd utenfor, to cornere og et innlegg som balanserer på vår målstrek.  De sa sjøl at de hadde en meget god uttelling, og kunne ikke forstå at vi ikke scoret – men de takket og bukket for det. Og det skal sies at de må ha en av landets absolutt beste J16 keepere, og hun holdt faktisk Ottestad inne i kampen ved flere anledninger.

Hos oss var Kaptein Regine strålende denne kvelden og gjorde en av sine absolutt beste kamper i år, der hun var over alt som vanlig – og ekstremt god som førsteforsvarer, samt kreativ og presis med ball. Anna la også ned en enorm innsats både offensivt og defensivt, og hadde noen typiske Anna raid som det luktet svidd av. Og sjøl om målene manglet denne kvelden for Sofie, så er det ikke mange (om noen) andre i J16 Elite som kan løpe fra, og sette seg sjøl i så mange scoringsposisjoner som det Sofie gjorde mot sterke Ottestad i går kveld.

Får Ottestad sin del så venter nå Raufoss kommende søndag, i noe som blir en ren KM finale - der Raufoss vil klare seg med uavgjort - mens Ottestad må vinne. Vi ønsker begge lag lykke til på Søndag. For våre jenter så kommer nå en roligere periode, men håper at alle er innstilt på å avslutte sesongen med stil på Otta Cup neste helg.
 

Startoppstilling:

Julie Bergum

Elise Teige – Malene L Killi – Sara K Falkenhaug

Julie Berge – Ingrid Tungen – Regine S Eide (Kap) – Oda Brende – Hanne S Torgersen

Anna Slåen – Sofie S Sanden

Innbyttere (alle benyttet):

Marie Slåen
Martine Sanden
Oline Aspeslåen