Artikkel

Fron Fotball G14 imponerer stort på Hamar

 

Fron Fotball G14 deltar i helga på årets HamKam Talentcup på Hamar. Dette er en av weekendturneringene i Norge med størst kvalitet inkludert klubber som Molde, Lørenskog, Skedsmo, Vålerenga, Brommapojkarna, Västerås, HamKam, Lyn og flere – samt Fron Fotball – altså møter våre gutter det ypperste av det Norge og Sverige kan by på i årsklassen 2002.  

Det spesielle med HamKam Talentcup er at det er åpent for gjestespillere fra andre klubber, noe som innebærer at nivået heves enda noen hakk – og man risikerer nærmest å møte kretslag. Fron Fotball sin litt tynne, men svært gode årgang av spillere født i 2002, er også forsterket for anledningen med spillere fra blant annet Follebu, Otta, Roterud og Faaberg.

Dagen i dag har vært brukt til innledende kamper, og som overskriften signaliserer så har våre Fron fotball+ gutter imponert stort. I første innledende kamp beseiret guttene svenske Västerås 3-2, før det ble 0-0 i «puljefinalen» mot Team Lister i andre kamp – og i siste innledende kamp ble det nye tre poeng mot Frigg etter 5-4 seier.

Altså en strålende dag for våre gutter, med resultater som endte opp i puljeseier i pulje 5 og videre til A-sluttspill søndag. Og for en kamp som venter laget søndag, da Lyn står på motsatt banehalvdel i A-sluttspillets 1/8-delsfinale kl 1100 på HIAS kunstgress.

Lyn betyr selvfølgelig tøff motstand, da de kommer inn i sluttspillet med tre strake seiere og solide 8-1 i målforskjell. Samtidig så vet vi at våre gutter har overrasket mange ganger tidligere, og har spisskompetanse i laget som kan avgjøre kamper til sin fordel også på dette nivået. Og når kampen starter så er det likt for begge lag, det er 11spillere på hver banehalvdel – alle kun laget kjøtt og blod – så vi har faktisk troa på å få noe ut av kampen mot Lyn også. Og skulle det gå veien i 1/8-delsfinalen, så venter enten Molde eller Kolbotn i kvartfinale kl 1400 søndag ettermiddag. 

For de som ønsker mer informasjon om HamKam Talentcup og nivået på denne turneringen så finner dere det her: http://klubbweb.no/?lag=99

For puljer, kampoppsett og resultater så velg 'Kampoppsett/Resultater' i menyen til venstre, og for Fron's guttene sin klasse så velges deretter 'Gutter født 2002, 11er Nivå 1' i nedtrekksmenyen som kommer opp.

FF2010 ønsker guttene lykke til søndag!