Artikkel

Elitekamp og Harryhandel - Lørdag 10.september

Lørdag 10.september kl 1300 så spiller vårt Jenter-16 lag bortekamp mot Eidskog i Eliteseriens fjerde serierunde. Denne kampen spilles på Matrand Stadion, bare noen kilometer fra svenskegrensa og Charlottenbergs Shoppingcenter.

Til denne kampen setter vi derfor opp stor buss i håp om at vi får med oss en del supportere til svenskegrensa i kampen om tre viktige poeng i høstens Eliteserie. Etter kampen kan vi i tillegg lokke med en tur over grensa til Charlottenbergs Shoppingcenter for en harryhandel. Altså kan vi tilby et aldri så lite kinderegg denne lørdagen, inneholdende en fin busstur med høy grad av sosialisering, en spennende fotballkamp mellom to gode Jenter-16 lag og svenskehandel på Charlottenbergs Shoppingcenter.

Turen er åpen for alle, og vi håper at mange blir med og støtter jentene denne kampen – enten det er andre spillere i FF2010, foreldre, besteforeldre, søsken, tanter/onkler, venner eller andre fotballinteresserte. Det vil si, det er lov å være med om du er mest interessert i svenskehandel også, bare du nyter en god fotballkamp først. Hvis det blir flere som ønsker å være med, enn det er plass til på bussen, så vil det være førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder.

For påmelding klikk her..

Program for dagen vil være noenlunde som følger:

Kl 0745              Avreise fra Montèr Vinstra
Kl 0800              Avreise fra Kommunehuset Sør-Fron
Kl 0945              Halvtimes stopp på Hamar
Kl 1015              Kjører videre fra Hamar til Eidskog
Kl 1145              Ankomst Eidskog

Kl 1300              Kamp Eidskog – Fron Fotball
Kl 1500              Avreise fra Eidskog til Charlottenberg
Kl 1530              Ankomst Charlottenbergs Shoppingcenter
Kl 1800              Avreise fra Charlottenbergs Shoppingcenter til Kongsvinger

Kl 1830              Ankomst Kongsvinger, hvor vi spiser middag på Restaurant Manis
Kl 2030              Avreise fra Kongsvinger og hjem til dalen
Kl 2330              Ankomst Kommunehuset Sør-Fron
Kl 2345              Ankomst Montèr Vinstra

 

Pris for turen med stor buss er kr 100,- person.

For de spillerne og eventuelt andre som ønsker det, vil vi legge til rette for en fastpris på Restaurant Manis som dekker pizza og en drikke. Vi kommer tilbake med eksakt pris på dette, men tidligere på Manis så har vi betalt ca 110 kr pr person.

Har du spørsmål så kontakt Rolf Berge ( rolf.berge3@gmail.com / 958 18 700 ) eller Gunn K Lien (gunn.lien@vekstra.no / 456 06 646 ).

 

Klikk på linkene her for mer informasjon om

 

For påmelding klikk her..